Tisková zpráva

Plesová sezóna v plném proudu

Výroční ples kůlu Praha se letos uskutečnil 9. 2. 2024 v pražské kapli. Plesu se zúčastnili členové z celé republiky i se svými dětmi.

Ve slavnostně vyzdobené církevní budově všechny čekala spousta zábavy, dobrého jídla a také učení. Nechyběla ani zábavná tombola. I nejmenší, velmi roztomilí, účastníci plesu byli zapojeni originálním způsobem. Svým výběrem přinesli štěstí a dáreček z tomboly každému držiteli vylosovaného čísla.

Na výzvu organizátorů každý účastník přinesl něco na pohoštění vlastní výroby. „Občerstvení bylo výborné, zejména řízky a špagety s krevetami. Každý měl možnost ochutnat, co někdo jiný připravil. Místnost s občerstvením se zdála téměř populárnější než taneční parket, což dokazuje lahodnost těchto pokrmů.“, sdělila nám Terka Kutilová, jedna z účastnic letošního plesu.

K tanci vybírali nejlepší písně bratři Bolina a Suk. Díky nim se učení společenských tanců manželů Hudcových, nebo zábavný tanec s koštětem sestry Olšinské, staly hračkou.

Výroční ples plný nečekaných překvapení, zábavy a tance se pro mnohé členy, téměř všech věkových kategorií, jistě stal nezapomenutelným zážitkem.  Velké díky tak patří hlavním organizátorům, manželům Grimovým, a také všem, kteří se jakkoliv podíleli na přípravě letošního nádherného plesového večera.

Poznámka ke stylistice: Když podáváte informace o Církvi Ježíše Krista Svatých posledních dnů, prosím použijte při první zmínce úplný název Církve. Více informací ohledně používání názvu Církve najdete v on-line dokumentu Stylistické pokyny.