Tisková zpráva

Celosvětové zasvěcující shromáždění pro mladé dospělé s presidentem Russellem M. Nelsonem a sestrou Wendy W. Nelsonovou

President Russell M. Nelson, president Církve Ježíše Krista Svatých posledních dnů, a sestra Wendy W. Nelsonová promluví k mladým dospělým během celosvětového zasvěcujícího shromáždění, které se uskuteční v neděli 15. května 2022 v 18:00 horského letního času (v pondělí ve 2:00 středoevropského letního času).

K účasti jsou zváni všichni mladí dospělí ve věku 18–30 let.

YA Devotional Nelson01
YA Devotional Nelson01
President Russell M.Nelson asestra Wendy W.Nelsonová2022 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Jak zasvěcující shromáždění sledovat

Vybízíme místní vedoucí, aby určili datum a čas sledování, které budou nejlépe vyhovovat mladým dospělým v jejich oblasti.

Sledujte vysílání, které začíná v neděli 15. května 2022 v 18:00 horského letního času (v pondělí ve 2:00 středoevropského letního času), prostřednictvím církevního satelitního systému, stránek broadcasts.ChurchofJesusChrist.org (kde bude dostupné po dobu dvou týdnů) nebo YouTube (kde bude streaming dostupný živě nebo na vyžádání).

Video a audiosoubory ve 39 jazycích budou dostupné krátce po vysílání v Knihovně evangelia v oddíle „Mladí dospělí“.

Podrobnosti ohledně tohoto vysílání, včetně streamování po internetu, dostupných jazyků a skrytých titulků pro sluchově postižené, najdete v rozpisu vysílání dostupném několik týdnů před zasvěcujícím shromážděním.

Specialisté kůlu na techniku mají v případě, že je zapotřebí pomoci týkající se satelitního zařízení a streamovaného vysílání, navštívit stránky mhtech.ChurchofJesusChrist.org.

Poznámka ke stylistice: Když podáváte informace o Církvi Ježíše Krista Svatých posledních dnů, prosím použijte při první zmínce úplný název Církve. Více informací ohledně používání názvu Církve najdete v on-line dokumentu Stylistické pokyny.