Tisková zpráva

Církev v Evropě spouští novou aplikaci pro dorůstající generaci

Církev Ježíše Krista Svatých posledních dnů v Evropě rozšířila své komunikační kanály pro mladé dospělé: Pro zařízení s operačními systémy Android a iOS je nyní k dispozici ke stažení nová aplikace s názvem „Rising Generation“ („Dorůstající generace“).

Mladí dospělí napříč Evropou mohou přidávat informace o svých akcích a událostech a rychle informovat ostatní o tom, co se děje v jejich regionu. Také související internetové stránky risinggeneurope.org se dočkaly změn a nabízejí přehlednější vzhled a nové funkce. Kromě toho jsou mladí dospělí vybízeni, aby byli ve vzájemném spojení prostřednictvím sociálních sítí na svých kanálech na Instagramu a na YouTube.

„Prostřednictvím této nové aplikace se snažíme poskytnout platformu pro všechny mladé dospělé, aby nepřišli o žádnou z úžasných akcí, a zároveň si mohli sami nastavit, jaké push notifikace chtějí dostávat,“ říká Tom Erhart ze Švýcarska, jeden z vývojářů aplikace. „Doufáme, že to mladým dospělým pomůže lépe se shromažďovat, navzájem se posilovat a mít radost v Ježíši Kristu,“ dodává.

Uživatelé aplikace si mohou nastavit nabízené push notifikace dle jednotlivých zemí a regionů. Informace o akcích a událostech lze zveřejňovat i bez registrace. Pokud bude chtít někdo své zveřejněné akce či události měnit, může tak učinit tím, že se zaregistruje prostřednictvím e-mailové adresy.

„Jsem nadšený, že mladí dospělí mají tento nový nástroj, který jim pomůže zůstat mezi sebou ve spojení a společně následovat našeho Spasitele Ježíše Krista,“ říká starší Yves Weidmann, územní sedmdesátník ze Švýcarska, který podporuje mladé dospělé v Evropě.

V Evropě je aktivních více než 15 000 mladých dospělých členů Církve, kteří touží milovat Boha, být spolu navzájem ve spojení a posilovat druhé v oblastech, kde žijí.

Poznámka ke stylistice: Když podáváte informace o Církvi Ježíše Krista Svatých posledních dnů, prosím použijte při první zmínce úplný název Církve. Více informací ohledně používání názvu Církve najdete v on-line dokumentu Stylistické pokyny.