SeniorMission_01.jpg
Tisková zpráva

Mimořádné zasvěcující shromáždění pro starší manželské páry a jednotlivce

Starší misionáři mají k dispozici širokou škálu příležitostí.

V neděli 9. června od 18:00 do 19:30 SELČ pořádá předsednictvo území Evropa-střed mimořádné zasvěcující shromáždění určené všem členům Církve starším 50 let z celého území.

Na tomto zasvěcujícím shromáždění se členové dozvědí o různých příležitostech sloužit na misii, o flexibilní délce služby, o významné finanční pomoci, která je dostupná všem starším misionářům, a o tom, jak se k misionářské službě přihlásit.

Proroci a apoštolové Církve vyzývají k tomu, aby na misii sloužilo mnohem více starších manželských párů i jednotlivců. Také dávají starším misionářům k dispozici širokou škálu přínosných příležitostí a odstranili překážky, které možná některým ve službě v minulosti bránily.

Jak sledovat

  • Živě: Zasvěcující shromáždění se bude konat v angličtině v Kanceláři území Evropa-střed (Berner Str. 119, 60437 Frankfurt nad Mohanem).
  • Na dálku: Pro členy z celého území Evropa-střed bude zajištěno živé vysílání s živým tlumočením do 19 jazyků: albánštiny, arménštiny, bulharštiny, chorvatštiny, češtiny, nizozemštiny, francouzštiny, němčiny, řečtiny, maďarštiny, italštiny, polštiny, rumunštiny, srbštiny, slovenštiny, slovinštiny, španělštiny, turečtiny a ukrajinštiny.

Poznámka ke stylistice: Když podáváte informace o Církvi Ježíše Krista Svatých posledních dnů, prosím použijte při první zmínce úplný název Církve. Více informací ohledně používání názvu Církve najdete v on-line dokumentu Stylistické pokyny.