Tisková zpráva

Součástí konference RootsTech 2023 bude zasedání jak s virtuální, tak s osobní účastí

V rámci konference RootsTech, celosvětově největšího setkání příznivců rodinné historie, se bude v roce 2023 opět konat také zasedání s osobní účastí, které se uskuteční v Salt Lake City a doplní zbývající rozsáhlou virtuální část konference. Poznačte si v kalendáři 2.–4. března 2023 a přidejte se k milionům návštěvníků, kteří se virtuálně nebo fyzicky shromáždí, aby se mohli zúčastnit inspirativních přednášek zaměřených na klíčová témata či instruktážních kurzů, seznámit se s nejnovějšími technologiemi, a především využít možnosti propojit se svou rodinou – minulou, současnou i budoucí.

RootsTech 2023 01
RootsTech 2023 01
RootsTech 20232022 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Organizace FamilySearch s velikým nadšením pokračuje v tradici pořádání konferencí RootsTech s cílem sjednocovat rodiny. Konference v roce 2023 bude představovat již 13. ročník tohoto celosvětového setkání. V roce 2022 se konference virtuálně zúčastnily více než tři miliony lidí. Od samého počátku jsou vůdčí zásadou konferencí RootsTech inovace. Každý rok připravují organizátoři náplň konference tak, aby oslovila lidi po celém světě a sledovala nejnovější trendy. V roce 2023 tomu nebude jinak.

„Pociťujeme nutkání neustále se učit a rozvíjet,“ říká Jen Allenová, ředitelka konference RootsTech. „Neustále hledáme nové náměty, abychom oslovili více lidí i mimo obor a abychom účastníkům konference RootsTech zprostředkovali poutavé a poučné zážitky.“

Na konferenci v roce 2023 vystoupí řečníci z celého světa, kteří se zaměří na celou řadu témat souvisejících s genealogií. Ohledně konference RootsTech 2023 toho bude ještě mnoho oznámeno, ale podle Allenové bude virtuální program opět zdarma a účastnit se ho bude moci kdokoli odkudkoli na světě. Program s osobní účastí bude spojen s poplatkem (jehož výše teprve bude oznámena) a registrací a bude obsahovat exkluzivní kurzy s rozšířeným programem, jako jsou živá setkání zaměřená na otázky a odpovědi nebo odborné workshopy a případové studie. Kromě toho budou součástí programu s osobní účastí také jedinečné seznamovací příležitosti a samozřejmě i energická výstavní hala, která u návštěvníků minulých ročníků patří k nejoblíbenějším částem konference.

Podle Allenové se účastníci mohou těšit na cenné příležitosti k objevování příbuzenských vztahů, bez ohledu na to, zda se konference budou účastnit virtuálně, nebo osobně. „Máme radost, že můžeme nadále sloužit milionům lidí, kteří se každý rok účastní konference virtuálně, a stejně tak se těšíme na setkání s těmi, kteří se konference zúčastní osobně v Salt Lake City.“

Chcete-li získat bližší informace nebo chcete-li se přihlásit k odběru novinek, navštivte stránky RootsTech.org. Tuto tiskovou zprávu najdete na stránkách FamilySearch Newsroom, odkud ji také můžete sdílet dál.

Poznámka ke stylistice: Když podáváte informace o Církvi Ježíše Krista Svatých posledních dnů, prosím použijte při první zmínce úplný název Církve. Více informací ohledně používání názvu Církve najdete v on-line dokumentu Stylistické pokyny.