Tisková zpráva

V roce 2022 budou mít mladí dospělí z Evropy příležitost zúčastnit se čtyř územních zasvěcujících shromáždění s apoštoly

Církev Ježíše Krista Svatých posledních dnů bude v neděli 9. ledna 2022 vysílat několik územních zasvěcujících shromáždění, které povedou apoštolové, pro Svaté posledních dnů ve věku od 18 do 30 let.

SandIDevotional01Download Photo

Zasvěcující shromáždění se členy Kvora Dvanácti apoštolů bude možné sledovat v různých jazycích na videopotrálu YouTube nebo církevní stránce živého vysílání. Časy vysílání, odkazy na YouTube, informace o řečnících a další podrobnosti o každém vysílání získáte po kliknutí na odkaz „Více informací“ níže.

Starší Quentin L. Cook
Oblasti: Evropa, Evropa východ, Afrika a Blízký východ
albánština, angličtina, čeština, dánština, finština, holandština, chorvatština, italština, maďarština, němčina, norština, polština, rumunština, ruština, slovinština, švédština a ukrajinština
Více informací

Starší D. Todd Christofferson
Oblasti: Brazílie, Afrika a Evropa
portugalština
Více informací

Starší Neil L. Andersen
Oblasti: Latinská Amerika a Španělsko
španělština
Více informací

Starší Dale G. Renlund
Oblasti: Kanada, Francie, Afrika, Karibik a Tichomoří
francouzština
Více informací

Poznámka ke stylistice: Když podáváte informace o Církvi Ježíše Krista Svatých posledních dnů, prosím použijte při první zmínce úplný název Církve. Více informací ohledně používání názvu Církve najdete v on-line dokumentu Stylistické pokyny.