Tisková zpráva

Nová řada videí o tom, jak se můžete připravit na generální konferenci

Církev Ježíše Krista Svatých posledních dnů bude ve dnech 2.–3. října 2021 pořádat svoji pololetní generální konferenci. Všichni jsou vítáni, aby se připojili k milionům lidí po celém světě a naslouchali poselstvím o Spasiteli Ježíši Kristu, která pronesou žijící proroci a apoštolové i další celosvětoví vedoucí Církve.

General Conference October 2021Download Photo

Před generální konferencí Církev uveřejní osm krátkých videí s návrhy, jak se na tuto duchovní událost připravit. Na úvodní upoutávku „Generální konference: Jak se připravíte?“ se můžete podívat níže:

Od 25. září do 2. října 2021 bude každý den zveřejňován prostřednictvím církevních účtů na sociálních sítích (Facebook, YouTube, Instagram) nový klip v 22 jazycích s návrhem, jak se připravit na generální konferenci.

Nejnovější nahraná videa také můžete průběžně nacházet v tomto seznamu videí.

Generální konference je celosvětové shromáždění Církve Ježíše Krista Svatých posledních dnů. Dvakrát ročně, během prvního víkendu v dubnu a říjnu, se zde vedoucí z celého světa dělí o poselství zaměřená na žijícího Krista a Jeho evangelium. Konference je živě streamována a vysílána z Konferenčního centra na Chrámovém náměstí v Salt Lake City v americkém Utahu v přibližně 70 jazycích a později je překládána do více než 100 jazyků.

Poznámka ke stylistice: Když podáváte informace o Církvi Ježíše Krista Svatých posledních dnů, prosím použijte při první zmínce úplný název Církve. Více informací ohledně používání názvu Církve najdete v on-line dokumentu Stylistické pokyny.