EasterConcert2023_01_230327_v1.png
Tisková zpráva

Nový velikonoční koncert ‚Vykupitel' je nyní k dispozici ke zhlédnutí na internetu

Koncert bude možné přehrát do poloviny dubna

Církev Ježíše Krista Svatých posledních dnů v Evropě připravila nový on-line koncert s názvem ‚Vykupitel‘, který vzdává hold životu a službě Spasitele Ježíše Krista.

Tento velikonoční program byl nazván ‚Vykupitel‘ a zazní v něm skladby ze stejnojmenného alba houslistky Jenny Oaks Baker. Uvidíme v něm známá výtvarná díla zaměřená na Ježíše Krista z tvorby takových evropských umělců, jako je Leonardo Da Vinci, Carl Bloch, Angelica Kaufmann, Heinrich Hofmann, Francisco de Zurbarán, Bertel Thorvaldsen, Simon Dewey a další. Pořadem bude provázet populární švédský moderátor Louis Herrey, který nás zavede do prostředí dánského zámku Frederiksborg, v němž se nachází i známá galerie Carla Blocha.

Program je nyní možné zhlédnout na vyžádání od 26. března 2023 na těchto stránkách a komunikačních kanálech:

národní internetové stránky Církve

YouTube

Facebook

Jazyky

Tento velikonoční koncert je možné zhlédnout na celém světě všude tam, kde je dostupný internet. Pořad je k dispozici v angličtině a v dalších 31 jazycích.

Poznámka ke stylistice: Když podáváte informace o Církvi Ježíše Krista Svatých posledních dnů, prosím použijte při první zmínce úplný název Církve. Více informací ohledně používání názvu Církve najdete v on-line dokumentu Stylistické pokyny.