GenConf04-23_01_230321_v1.jpg
Tisková zpráva

Pozvánka ke sledování generální konference v dubnu 2023

Všichni jsou 1.-2. dubna zváni ke sledování

Církev Ježíše Krista Svatých posledních dnů zve všechny, aby se připojili k milionům lidí z celého světa a vyslechli si v sobotu a v neděli 1.–2. dubna 2023 během nadcházející generální konference Církve inspirující poselství naděje a duchovní obnovy od žijících proroků a apoštolů.

Sledování tohoto náboženského vysílání lidem pomáhá učit se o Ježíši Kristu, posilovat svůj osobní vztah se Spasitelem a pociťovat pokoj, naději a radost, kterou jim přináší to, že Jej následují. Zveme a povzbuzujeme všechny Svaté posledních dnů, přátele Církve a ostatní, aby se o prvním dubnovém víkendu, kdy oslavíme Květnou neděli, připojili ke sledování.

„Generální konference poskytuje díky tomu, že na ní generální vedoucí Církve udílejí rady a pokyny, příležitost k získání osobního zjevení,“ napsalo První předsednictvo Církve. „Povzbuzujeme členy, aby předávaným radám naslouchali, studovali je, přemítali o nich a řídili se jimi.“

Toto celosvětové vysílání bude po oba dny přenášeno z Konferenčního centra v utažském Salt Lake City a bude sestávat z pěti jedinečných dvouhodinových generálních zasedání určených pro všechny cílové skupiny. Časy jsou uvedeny ve středoevropském letním čase (SELČ).

Sobota 1. dubna 2023

Sobota 1. dubna od 18:00 SELČ – sobotní dopolední zasedání

Sobota 1. dubna od 22:00 SELČ – sobotní odpolední zasedání

Neděle 2. dubna 2023

Neděle 2. dubna od 14:00 SELČ – sobotní večerní zasedání

Neděle 2. dubna od 18:00 SELČ – nedělní dopolední zasedání

Neděle 2. dubna od 22:00 SELČ – nedělní odpolední zasedání

Informace o osobní účasti na zasedání generální konference v Konferenčním centru najdete na stránce Temple Square Live Events.

Jak lze sledovat nebo poslouchat živý přenos?

Všechna konferenční zasedání se budou vysílat živě na stránkách ChurchofJesusChrist.org v oddíle live broadcasts ve více než sedmdesáti jazycích. Diváci mohou konferenci sledovat a poslouchat také prostřednictvím kanálu General Conference na YouTube; aplikace Knihovna evangelia; a dalších rozhlasových, televizních, satelitních a digitálních kanálů.

Jak lze konferenci sledovat nebo poslouchat později?

Po odvysílání budou poselství k dispozici ke shlédnutí a ke studiu v textové podobě i jako audio nahrávky a videa prostřednictvím různých kanálů. Patří mezi ně Knihovna evangelia, Knihovna multimédií, kanál General Conference na YouTube, podcast General Conference a církevní časopisy.

Jak se na generální konferenci připravit?

Pomozte dětem a mládeži připravit se na sledování generální konference pomocí činností „General Conference Activities for Children and Youth“.

Další zdroje

Některé z těchto zdrojů mohou být dostupné pouze ve vybraných jazycích.

Poznámka ke stylistice: Když podáváte informace o Církvi Ježíše Krista Svatých posledních dnů, prosím použijte při první zmínce úplný název Církve. Více informací ohledně používání názvu Církve najdete v on-line dokumentu Stylistické pokyny.