Tisková zpráva

Nyní jsou k dispozici nová aplikace a nový oddíl v Knihovně evangelia, které byly navrženy zvláště pro děti

V Knihovně evangelia je poprvé oddíl, který je určen zvláště dětem. Tento nový oddíl, který se nazývá Děti, je v Knihovně evangelia k dispozici v části Pro koho určeno, a to jak v on-line verzi, tak v aplikaci. Děti v něm najdou různé příběhy, videa a interaktivní činnosti. Pro rodiče a učitele Primárek jsou zde materiály, které využijí při každotýdenní přípravě na lekce Primárek a domácí večery.

children-gospel-library-01
children-gospel-library-01
V Knihovně evangelia nyní naleznete oddíl určený zvláště dětem, v němž najdou různé příběhy, videa a interaktivní činnosti.2021 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Materiály dostupné v Knihovně evangelia se doposud zaměřovaly na dospělé, aniž by existovalo nějaké místo pro děti, kde by se soustřeďovaly materiály určené právě jim. Tyto nové materiály v elektronické podobě byly navrženy tak, aby se v nich děti dokázaly samostatně orientovat a aby je zaujaly ilustracemi a tlačítky, která se jim budou dobře používat.

Sestra Camille N. Johnsonová, generální presidentka Primárek, uvedla: „Jsme přesvědčeni o tom, že materiály pro děti dostupné v Knihovně evangelia posílí víru vaší rodiny ve Spasitele Ježíše Krista. Budou vás opakovaně ujišťovat o tom, že jsme dětmi nebeských rodičů, a usnadní vám, abyste k sobě domů přivolali Ducha.“

children-gospel-library-02
children-gospel-library-02
Nový oddíl Děti v Knihovně evangelia byl vytvořen pro děti tak, aby se v něm dokázaly samy orientovat, a je navržen tak, aby děti zaujal ilustracemi a tlačítky, která se jim budou dobře používat.2021 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Co zde najdete

Děti zde naleznou tyto oddíly:

V několika jazycích jsou dostupné i další materiály. Materiály v plné šíři jsou k dispozici v angličtině.

children-gospel-library-03
children-gospel-library-03
Chcete-li se seznámit s oddílem Knihovny evangelia určeným dětem, přejděte na svém počítači nebo chytrém telefonu na domovskou stránku Knihovny evangelia. Klikněte na Pro koho určeno. Poté klikněte na Děti.2021 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Chcete-li se seznámit s oddílem Knihovny evangelia určeným dětem, přejděte na svém počítači nebo chytrém telefonu na domovskou stránku Knihovny evangelia. Klikněte na Pro koho určeno. Poté klikněte na Děti. Takto se dostanete ke zmíněným materiálům.

Nová aplikace „Gospel for Kids“ [„Evangelium pro děti“] dostupná v angličtině, španělštině a portugalštině

Kromě Knihovny evangelia lze materiály určené dětem nalézt rovněž v nové aplikaci, která se jmenuje „Gospel for Kids“ [„Evangelium pro děti“]. Má čtyři hlavní oddíly: Příběhy z písem, Omalovánky, Zpívejte s námi a Další činnosti. Barevná a jednoduchá podoba této aplikace umožňuje dětem, aby se v ní orientovaly samy.

children-gospel-library-04
children-gospel-library-04
Aplikace Gospel for Kids [Evangelium pro děti] má čtyři hlavní oddíly: Příběhy z písem, Omalovánky, Zpívejte s námi a Další činnosti. V oddíle Omalovánky naleznete 21 různých sešitů s omalovánkami, jejichž stránky se týkají různých témat z evangelia a z Církve, jako jsou například písma, misionáři a služba.2021 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

„Aplikace Gospel for Kids [Evangelium pro děti] představuje úžasnou novou možnost, jak si děti mohou vytvořit pouto k evangeliu Ježíše Krista,“ řekla generální presidentka Primárek Camille N. Johnsonová. „Domnívám se, že se ukáže, že tato aplikace bude požehnáním pro rodiče a děti, kteří prahnou po materiálech, jež mohou rodině pomoci setrvat na cestě smlouvy. Předpokládám, že písně, příběhy a činnosti, které jsou její součástí, podnítí Ducha, aby pečoval o naše drahocenné děti z Primárek.“

children-gospel-library-05
children-gospel-library-05
Aplikace Gospel for Kids [Evangelium pro děti] umožňuje dětem vzít studium evangelia do vlastních rukou a poskytuje jim nástroje nezbytné k tomu, aby se o evangelium mohly dělit s druhými.2021 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Zmíněná aplikace je nyní dostupná pro systémy iOS a Android v angličtině, španělštině a portugalštině. Na některých funkcích pro systém Android se stále ještě pracuje, ale mají být vydány později během letošního roku.

Poznámka ke stylistice: Když podáváte informace o Církvi Ježíše Krista Svatých posledních dnů, prosím použijte při první zmínce úplný název Církve. Více informací ohledně používání názvu Církve najdete v on-line dokumentu Stylistické pokyny.