Tisková zpráva

Pořad Face to Face pro mladé dospělé se starším a sestrou Bednarovými: „Proste, hledejte, klepejte“

Starší David A. Bednar z Kvora Dvanácti apoštolů Církve Ježíše Krista Svatých posledních dnů a sestra Susan Bednarová budou 12. září 2021 hlavními hosty pořadu Face to Face pro mladé dospělé s názvem „Proste, hledejte, klepejte“.

Bednars2021_01
Bednars2021_01
Sestra Susan Bednarová a starší David A. Bednar2021 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Sledujte toto vysílání v neděli 12. září 2021 v 16:00 hodin horského letního času (24:00 SELČ) prostřednictvím církevního satelitního systému, Broadcasts.ChurchofJesusChrist.org, YouTube, stanice Latter-day Saints Channel a dalších stanic.

K účasti zveme všechny mladé dospělé, bez ohledu na to, zda jsou svobodní či sezdaní. Rovněž vybízíme misionáře na plný úvazek, aby se zúčastnili a aby přizvali i ty, které učí, pokud to bude možné. Vítáme účastníky ze všech věkových a demografických skupin. Vybízíme místní vedoucí, aby určili datum a čas sledování, které budou nejlépe vyhovovat mladý dospělým v jejich oblasti.

Mladí dospělí mohou před vysíláním tohoto pořadu zasílat dotazy prostřednictvím jeho stránek Face2Face.ChurchofJesusChrist.org.

Poznámka ke stylistice: Když podáváte informace o Církvi Ježíše Krista Svatých posledních dnů, prosím použijte při první zmínce úplný název Církve. Více informací ohledně používání názvu Církve najdete v on-line dokumentu Stylistické pokyny.