Tisková zpráva

Změny oznámené během školení vedoucích před říjnovou generální konferencí

6-Area-Seventies
6-Area-Seventies
Zleva doprava, nahoře: územní sedmdesátníci starší Willy Binene, starší Bernhard Cziesla, starší Yves S. Weidmann; dole: Starší Sione Tuione, starší Ricardo J. Battista a starší Nathan R. Emery.© 2022 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Ve čtvrtek dopoledne oznámilo První předsednictvo Církve Ježíše Krista Svatých posledních dnů během prvního zasedání školení vedoucích před říjnovou generální konferencí povolání šesti nových územních sedmdesátníků.

Územní sedmdesátníci

Z třetího kvora (území Afrika-střed, Afrika-jih a Afrika-západ):
Willy Binene, 53 let, Kananga, Demokratická republika Kongo; koordinátor Seminářů a institutů; nedávno uvolněn jako regionální ředitel pro církevní historii; bývalý president okrsku, president kůlu a president misie; manželka: Lilly; čtyři děti.

Ze sedmého kvora (území Evropa-střed, Evropa-východ, Evropa-sever a Blízký východ/Afrika-sever):
Bernhard Cziesla, 57 let, Jakobwüllesheim, Německo; ředitel ve společnosti Toyota Financial Services Europe & Africa; v současné době slouží jako rádce v předsednictvu misie; bývalý biskup, vysoký rádce, rádce v předsednictvu kůlu a president kůlu; manželka: Daniela; dvě děti.
Yves S. Weidmann, 46 let, Burgdorf, Švýcarsko; vedoucí oddělení vládních záležitostí a člen výkonné rady ve společnosti Interpharma; v současné době slouží jako učitel Primárek; bývalý biskup a president kůlu; manželka: Yvonne; dvě děti.

Z osmého kvora (území Tichomoří a Filipíny):
Sione Tuione, 50 let, Auckland, Nový Zéland; územní koordinátor Oddělení podpory vedoucích a členů v území Tichomoří; v současné době slouží jako biskup; bývalý vysoký rádce, president kůlu a president misie; manželka: Moala; pět dětí.

Z devátého kvora (území Jižní Amerika-severozápad a Jižní Amerika-jih):
Ricardo J. Battista, 64 let, Buenos Aires, Argentina; technik analýzy průmyslových paliv ve společnosti Metrogas S.A.; v současné době slouží jako územní koordinátor konferencí FSY; bývalý biskup, vysoký rádce, první rádce v předsednictvu kůlu a druhý rádce v předsednictvu kůlu; manželka: Myriam; tři děti.

Z desátého kvora (území Severní Amerika-střed, Severní Amerika-severovýchod a Severní Amerika-jihovýchod):
Nathan R. Emery, 52 let, Belleair, Florida; oftalmolog s privátní praxí; v současné době slouží jako vedoucí misie zaměřené na službu; bývalý biskup, rádce v biskupstvu a president kůlu; manželka: Lori Ann; tři děti.

Poznámka ke stylistice: Když podáváte informace o Církvi Ježíše Krista Svatých posledních dnů, prosím použijte při první zmínce úplný název Církve. Více informací ohledně používání názvu Církve najdete v on-line dokumentu Stylistické pokyny.