Tisková zpráva

14. září: vysílání pro děti Kamarád kamarádovi

Další díl pořadu Kamarád kamarádovi s názvem „Dělme se o Ježíšovu láskus  druhými“ bude k dispozici ke streamování od soboty 14. září 2024. Tento dílobsahuje poselství presidenta Jereyho R. Hollanda, úřadujícího presidenta KvoraDvanácti apoštolů, a Generálního předsednictva Primárek a také písně a příběhy oddětí z celého světa. 

F2FSep_01.jpegDownload Photo

Vedoucí Primárek a rodiče mohou toto video využít k podpoře studia a výukydoma i v Církvi. Vedoucí Primárek mohou zvážit možnost děti shromáždit, abymohly toto vysílání sledovat společně, nebo ke sledování využít čas během nedělnívýuky Primárek. Rodiče a učitelé se mohou zamyslet nad tím, jak tyto materiályvyužít k podpoře konkrétních lekcí a příležitostí k výuce.

Vysílání bude dostupné na těchto platformách:

Broadcasts.ChurchofJesusChrist.org (albánština, americká znaková řeč,angličtina, cebuánština, čeština, čínština, dánština, evropská portugalština,nština, francouzština, italština, japonština, kantonština, korejština,maďarština, němčina, nizozemština, norština, portugalština, ruština,samojština, španělština, švédština, tagalština, tonžština, ukrajinština,zjednodušená čínština)

Poznámka ke stylistice: Když podáváte informace o Církvi Ježíše Krista Svatých posledních dnů, prosím použijte při první zmínce úplný název Církve. Více informací ohledně používání názvu Církve najdete v on-line dokumentu Stylistické pokyny.