SLCOlympics_08.jpg
Tisková zpráva

Církev Ježíše Krista Svatých posledních dnů vítá ohlášení zimních olympijských her 2034

První předsednictvo Církve Ježíše Krista Svatých posledních dnů zveřejnilo 24. července 2024 toto oznámení:

„Církev Ježíše Krista Svatých posledních dnů srdečně gratuluje Salt Lake City k jeho zvolení pořadatelským městem zimních olympijských her v roce 2034. Oslavujeme tuto zprávu a připomínáme si pocity jednoty, pokoje a přátelství, které charakterizovaly tuto akci, když se v roce 2002 konala v Utahu naposledy.

Jsme připraveni podpořit olympijské hry v roce 2034 tím, že přivítáme sportovce, dobrovolníky a návštěvníky z celého světa. Církev usiluje o to, aby se Salt Lake City stalo hostitelským městem, které bude představovat hodnoty, jakými je služba, spolupráce a vzájemná úcta. Vzhledem k tomu, že zde sídlí mezinárodní ústředí Církve, budeme spolupracovat s organizátory na místní i mezinárodní úrovni, abychom s blížícím se rokem 2034 přivítali návštěvníky z celého světa.“

Poznámka ke stylistice: Když podáváte informace o Církvi Ježíše Krista Svatých posledních dnů, prosím použijte při první zmínce úplný název Církve. Více informací ohledně používání názvu Církve najdete v on-line dokumentu Stylistické pokyny.