Tisková zpráva

Církev Ježíše Krista uvádí celosvětový koncert pro mládež

Sledujte vysílání od 10. srpna

YouthConcert_01.png
YouthConcert_01.png
Tento předtočený 60minutový koncert je celosvětovou oslavou, jejímž cílem je posílit učednický vztah mládeže k Ježíši Kristu prostřednictvím hudby.2024 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Festival: Koncert pro mládež je celosvětovou oslavou, jejímž cílem je posílit učednický vztah mládeže k Ježíši Kristu prostřednictvím hudby.

Tento předtočený 60minutový koncert obsahuje písně z nedávno vydaných alb Strive to Be a bude k dispozici ke stažení od pondělí 10. srpna 2024 (horského letního času) v angličtině, francouzštině, španělštině a portugalštině.

Církevní jednotky, v nichž mládež mluví jinými jazyky, se mohou rozhodnout, že se programu zúčastní, pokud jejich mládež ráda poslouchá hudbu v některém z uvedených jazyků.

Předtočené vysílání bude k dispozici na stránkách broadcasts.ChurchofJesusChrist.org, v aplikaci Gospel Stream a na portálu YouTube na kanálu Strive to Be. Později bude také k dispozici v Knihovně evangelia v oddíle Hudba pro mládež.

Kůly jsou zvány ke sledování celosvětového vysílání v sobotu 10. srpna nebo v jiný den, který bude vyhovovat místním časovým plánům a potřebám. 

Doporučení ohledně plánování 

Vedoucí jsou povzbuzováni, aby tam, kde se bude koncert vysílat, do plánování akce zapojili mládež, a aby akci přizpůsobili své konkrétní situaci (Všeobecná příručka, 29.3.10). Mohou vám v tom pomoci následující náměty: 

  • Nechte mládež vést: Tam, kde je to možné, požádejte kůlovou radu mládeže, aby se při plánování a realizaci této akce ujala vedení. 
  • Povzbuďte mládež ke skupinové účasti: Začátkem července bude na stránkách youth.ChurchofJesusChrist.org k dispozici playlist skladeb, které na koncertě zaznějí, a propagační materiály. Mládež je povzbuzována, aby se s těmito písněmi seznámila předtím, než se akce uskuteční. Mohli byste mladé lidi povzbudit, aby pozvali přátele jiného vyznání, aby si spolu s nimi přišli zazpívat, oslavovat a uctívat Ježíše Krista. 
  • Zvažte rozsah akce: Zamyslete se nad tím, zda se shromáždit na úrovni kůlu, nebo několika kůlů. Větší shromáždění mohou při této akci přinést účastníkům nejlepší zážitky. 
  • Přizpůsobte akci místním potřebám: Vysílání bude k dispozici 10. srpna. Místní vedoucí mohou přizpůsobit plánování akce místní situaci a zdrojům a zvolit si datum a čas, které jim budou nejlépe vyhovovat. Součástí akce může být například taneční zábava či jiné činnosti, pohoštění nebo účast moderátora. 
  • Zvažte, kde se bude akce konat: Vzhledem k slavnostnímu stylu hudby a očekávání, že se akce bude účastnit mládež, by mohlo být vhodnější setkání pod širým nebem nebo na místě, kde se může shromáždit velký počet lidí. 

Více informací najdete v tomto souvisejícím článku na zpravodajském portálu Church News. (Pouze v angličtině.)

Poznámka ke stylistice: Když podáváte informace o Církvi Ježíše Krista Svatých posledních dnů, prosím použijte při první zmínce úplný název Církve. Více informací ohledně používání názvu Církve najdete v on-line dokumentu Stylistické pokyny.