Tisková zpráva

Podcast představuje ženy z řad vedoucích Svatých posledních dnů v Evropě

Podle tří územních poradkyň pro organizace z Evropy mohou ženy svolávat moci nebes. Sibylle Fingerleovou, Letícii dos Santos Rudloffovou a Traci De Marcovou z Církve Ježíše Krista Svatých posledních dnů představuje nejnovější díl videopodcastu Real Talk & Friends, který byl zveřejněn v pátek 20. srpna 2021.

AOA podcast 01Download Photo

„Vždy záleží na nás, jak se spojíme se Spasitelem a jak se s Ním spojíme tak, abychom věrně a čestně žily v souladu s tímto nádherným evangeliem,“ uvedla v podcastu Sibylle Fingerleová. „Naše osmileté dívky i naše mladé ženy potřebují vědět, že mohou přivolat moci nebeské,“ poznamenala Traci De Marcová.

Letícia dos Santos Rudloffová vysvětlila, že povolání územní poradkyně pro organizace zaplňuje jistou mezeru. Nejedná se o následování trendu spočívajícího v pouhém zajištění zastoupení žen, ale o nastolení správného stavu, uvedla.

„Být součástí tohoto podcastu byl úžasný zážitek. Bylo skvělé odpovídat na otázky týkající se naší role v Církvi v tomto novém povolání a role ženy Svatých posledních dnů,“ uvedla na závěr sestra Fingerleová. „Členové týmu pořadu Real Talk, obzvlášť Ganel-Lyn a Scott, nám pomohli cítit se vítány a bylo pro nás výsadou s nimi hovořit,“ souhlasila sestra De Marcová.

„Děkuji, Ježíši, za vedoucí, jako jsou tyto ženy! Traci mi pomohla lépe porozumět tomu, co je to kněžská moc. Díky Letícii jsem získal širší představu o roli Církve v dosažení jednoty ve světě. Sibyllino svědectví zažehlo v mé duši plamen,“ uvedl moderátor Scott Sorensen. „Nesmírně mě inspiruje otevřenost a víra, které tyto pozoruhodné územní poradkyně pro organizace projevily. Doufám, že si svět udělá čas na to, aby si tento upřímný rozhovor plný naděje poslechl,“ dodala moderátorka Ganel-Lyn Condieová.

AOA podcast 02Download Photo

Sérii podcastů Real Talk & Friends přináší síť knihkupectví Seagull Book a produkci zajišťuje nakladatelství Covenant Communications. V nejnovějších dílech vystoupili Michelle D. Craigová a Bradley R. Wilcox, kteří patří ke globálním vedoucím Církve Ježíše Krista Svatých posledních dnů, a také prodejce antikvárních knih Reid N. Moon a Mauli Junior Bonner, skladatel písní a producent filmu, který zachycuje příběhy černošských členů Církve z počátků její historie.

Poznámka ke stylistice: Když podáváte informace o Církvi Ježíše Krista Svatých posledních dnů, prosím použijte při první zmínce úplný název Církve. Více informací ohledně používání názvu Církve najdete v on-line dokumentu Stylistické pokyny.